Моє захоплення

Моє захоплення - кулінарія!


Вареники, які ніколи не розварюються


 Цей рецепт підійде ідеально тим хто не любить .коли тісто в варениках товсте або занадто пружно-жесткое.Вареники, приготовані за цим рецептом ніколи не розварюються, варяться дуже швидко (4-5мінут з моменту закипання), тісто можна розгортати дуууже тонко, що я і роблю Начинку можна брати будь-яку, так само можна з цього тесту ліпити пельмені.
Нам знадобиться:
тісто:
яйця - 2шт.
масло рослинне - 2 ст.л.
вода - 125мл
сіль - за смаком (~ 0,5ч.л.)
борошно вищого сорту - 2 ст.
начинка:
картопля ~ 1кг
цибуля ~ 1кг
масло рослинне
сіль
чорний перець мелений.
приготування:
В емальовану миску висипати склянку борошна .Яйца збити з рослинним маслом, додати сіль. Влити сильно підігріту воду в яєчно-масляну суміш безперервно збиваючи вінчиком. Всю суміш швидко вилити в миску з борошном, перемішати і поставити на вогонь, непереставая заважати прогріти тісто (можуть з'явитися маленькі грудочки - це не страшно). Прибрати з вогню, додати другий стакан муки (багато відгуків що двох склянок мало і тісто виходить дуже рідким, тоді потрібно додати ще борошна). Вимісити тесто.Накрить рушником і залишити на расстойку на 30-40 хвилин.
Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити до золотистого цвета.Отваріть картопля в мундирі !!!, очистити, порізати на шматочки і пом'яти в пюре, посолити, поперчити і додати 1/2 смаженого лука. Перемішати.
Розкачати тісто, видавити склянкою кружечки, покласти на серединку начинку і зліпити вареники. З отриманого тесту виходить 50-55 шт. Відварити вареники в киплячій підсоленій воді, відкинути на друшляк, перекласти в миску перекладаючи шарами смаженою цибулею. Потрясти миску, щоб цибуля рівномірно розподілився по всьому вареників і вони все добре задобрити. Усе! Можна їсти!
Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар